TÕNVaba aegKoolitus/töötubaMuu

Algusaeg:

P, 3. november 10:00

Lõpuaeg:

P, 3. november 17:30

Toimumiskoht:

Saku Gümnaasiumi põhikoolimaja (kaart)

Korraldaja:

Saku Vallavalitsus

Pilet:

Pilet 35€ Palume end registreerida ja registreering kinnitada ülekandega: Saaja: Saku Vallavalitsus ak: EE862200001120079664 Selgitus: Papside meistriklass /osaleja ees- ja perekonnanimi/

Hei, PAPS! Võta endale päev, et kalibreerida oma isaduse mootorid töötama täiesti uuel võimsusel.

Peale laste saamist muutub väga palju. Eriti kriitilised on esimesed aastad pärast lapse sündi, kus mõju nii mõlemale vanemale kui ka omavahelisele suhtele ja intiimsusele on suurim. Eraldi väljakutsed tekivad kui perre sünnib ka teine või kolmas laps. Koolitusel jagame oma kogemuspagasit ja anname sulle kaasa tööriistakohvri, mida saad kasutada oma suhete parandamiseks nii iseenda, naise kui lastega. Lubame omaltpoolt, et kui oled valmis meiega tööd tegema, siis peale koolitust võid öelda, et oled oma isaduse viinud järgmisele tasemele.

KOOLITUSE TEEMAD:
1) Seksikiisu digimuundus emmeks, mis just juhtus ja kuidas seda protsessi toetada?
2) Möllumehest sai paps ehk kuhu kadusid hobid ja sõbrad? Papsi vajadused ning nende täitmine jättes kõik osapooled terveks.
3) Kes magamistoas kireleegi kustutas? Ehk kust leiab laste eest peidetud tikud, et oma suhe ja intiimsus taas lõkkele lüüa ning viia veel paremaks kui oli enne.
4) Mis oleks kui su laps helistaks sulle täiskasvanuna tihedamini kui ainult korra aastas sünnipäeval? Ehk kuidas luua lapsega kestvat ühendust juba sünnihetkest alates.
5) Kuidas pagan mu süütenöör nüüd nii lühikeseks on saanud? Kuidas oma emotsioone välja elada, et naine ja laps tahaksid sinuga edaspidi ka hommikusöögi lauas koos istuda.

Kohtade arv on piiratud (grupi suurus 20 isa) ehk registreeri juba täna, et oma isaduse tase viia uutesse kõrgustesse.

LÄBIVIIJAD:

Kristo Tuurmann ja Illimar Pilt on PAPSID.EE kaasasutajad ning kogemuskoolitajad, kelle missioon on aidata lapsevanematel luua tugevamaid ja lähedasemaid suhteid oma peredes. Nad jagavad oma isiklikke kogemusi ja praktilisi tööriistu, et toetada vanemaid tasakaalu leidmisel töö ja pereelu vahel, emotsionaalse kättesaadavuse suurendamisel ning mängulisuse säilitamisel ka täiskasvanueas. Nende koolitused on aidanud paljusid lapsevanemaid leida viise, kuidas olla parimad lapsevanemad oma lastele ja partnerid oma suhetes, luues seeläbi harmoonilisema ja õnnelikuma pereelu.

 

Papside meistriklass toimub Saku Gümnaasiumi põhikooli aulas (Tallinna mnt 10, Saku)
03. november 2024 kell 10.00-17.30. Osalejate arv piiratud!

Pilet: 35€ (sisadab lõunasuppi)

 

Palume end registreerida ja registreering kinnitada ülekandega:
Summa: 35€.
Saaja: Saku Vallavalitsus
ak: EE862200001120079664
Selgitus: Papside meistriklass /osaleja ees- ja perekonnanimi/