Muu

Algusaeg:

N, 3. oktoober 10:00

Lõpuaeg:

N, 3. oktoober 15:00

Toimumiskoht:

Saku Valla Kultuurikeskuse saal, Teaduse 1

Korraldaja:

Saku Vallavalitsus

Pilet:

Tasuta

Saku valla ettevõtluspäev toimub 3. oktoobril kell 10-15 Saku Valla Kultuurikeskuses (Teaduse 1, Saku alevik).

Saku vald korraldab esmakordselt ettevõtluspäeva, mis on ettevõtlike inimeste kohtumispaik. Lisaks uutele põnevatele teadmistele, on võimalus laiendada oma kontaktide võrgustikku teiste valla ettevõtjatega ning vahetada kogemusi ja mõtteid.

Üritusele on oodatud kõik Saku vallaga seotud ettevõtjad või ettevõtlusega alustada soovivad inimesed. Üritus on tasuta.

Registreeri oma osalemine hiljemalt 26. septembril.

 

PÄEVAKAVA

Päeva juhib Kerli Laur, Saku Vallavalitsuse arendus- ja keskkonnateenistuse juht

10.00 Kogunemine, hommikukohvi
10.30 Tervitussõnad – Marti Rehemaa, Saku vallavanem
Saku valla noorte tööhõivest. Koostöövõimalused noorte heaolu spetsialistiga – Elisabeth Gross, noorte heaolu spetsialist
11.00 Kiirelt digitaliseeruv ja muutuv väiketootja – Henry Ristimägi, Malmerk Klaasium OÜ tegevjuht
H. Ristimägi räägib ettevõtte kogemustest seoses digitaliseerimisega ning jagab mõtteid, kuidas organisatsiooni protsesse saab tehnoloogiliste uuenduste abil ümber kujundada. Ta toob esile sammud, mida ettevõte on astunud, et tõsta efektiivsust ja optimeerida ressursikasutust, rõhutades andmepõhiste otsuste ja innovatsiooni olulisust. Lisaks arutleb ta tööstuse tulevikutrendide üle, rõhutades automatiseerimise ja tehisintellekti kasvavat rolli.
11.30 Chemi-Pharm AS – digitaliseerimise teekond: paberi ja pliiatsiga väiketootjast AI-ga eksperimenteerivaks edukaks eksportööriks – Villu Soon, Chemi-Pharm AS tehnikajuht
V. Soon tutvustab muutumise põhjuseid ning mil moel on digitaliseerimise abil väärtust lisatud, millised on olnud edusammud, protsessiga paratamatult kaasnevad õppetunnid ja kuidas muutust planeeriv ettevõte võiks neid vältida.
12.00 Jalasirutuspaus
12.15 Mõtleme ebatavaliselt, see on meie jaoks tavaline. AI piltide kasutamine internetiturunduses – Kristofer Järvelaht, Topeltklikk tegevjuht
K. Järvelaht tutvustab mitut AI-tööriista, mida ja millal kasutada ning kuidas loomingulisust pildi tehisintellekti puhul ära kasutada.
12.45 Pööra oma ettevõtet! – Eero Liivandi, EASi ja KredExi ühendasutuse klienditeeninduse ja -halduse osakonna juht
EAS toetab ambitsioonikat ettevõtmist äri arendamisel, tootearenduse ja innovatsiooni edendamisel ning sobivatele välisturgudele laienemisel.
Tutvustamisele tulevad järgmised teemad:
1. Innovatsiooni ja tootearendust võimendavad lahendused
2. Arenguprogrammid muutuse läbiviimiseks ettevõttes
3. Ekspordi turgudele laienemine ja riigi tugi selles

13.45 Tagasiside ja kokkuvõtete tegemine
14.00 Lõunasöök